Ben jij de stielman of -vrouw die we zoeken? 

Renotechnics is gespecialiseerd in totaalrenovaties. In het segment van badkamer renovatie realiseren wij de droom van onze klant: een perfect afgewerkte badkamer voor het leven. 

Om ons team op korte termijn te versterken, zijn wij op zoek naar gepassioneerde stielmannen of -vrouwen die willen meewerken aan projecten rond badkamer renovatie. 

Wat zijn jouw taken?

Samen met je collega’s bij Renotechnics ben je verantwoordelijk voor de plaatsing van badkamers bij onze klanten in heel Vlaanderen. Je staat mee in voor de perfecte plaatsing en afwerking van het project.Je kan rekenen op de expertise van je collega’s bij de uitvoering. 

Wie zoeken wij?

Je hebt reeds een drietal jaren ervaring opgedaan in een gelijkaardige job. Je hebt kennis van sanitair, elektriciteit en verwarming. Je hebt oog voor detail en je gaat graag met klanten om. Je respecteert deadlines, je bent een teamplayer en je bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je de kans om in een dynamisch team mee te werken aan top renovatieprojecten bij onze klanten in heel Vlaanderen. ees gerust: van eentonigheid zal je niet snel last hebben. Elk project is een nieuwe uitdaging waarbij we je samen met ons streeft naar een perfecte afwerking voor de klant. 

Interesse? 

Stuur vandaag nog je cv naar info@renotechnics.be. We nemen elke kandidatuur in overweging en laten je snel iets weten.

Op zoek naar meer inspiratie? Download onze stijlgids