Een hart voor hardlopers

Hardlopers begrijpen dat wanneer je een droom hebt, je daar hard moet voor werken en veel tijd moet investeren. Hoe weten ze dat? Wel, ze hadden ooit een doel om 5 km aan één stuk door te kunnen lopen.

Dromen zijn bedrog, beweren sommige mensen. Niet voor hardlopers. Dromen zijn het begin van een doel dat ze kost wat kost zullen verwezenlijken. Na 5 km lopen, komt 10 km lopen. Na 10 km lopen komt 20 km lopen, … enz.

Voor ze het wel en goed beseffen, lopen ze een marathon. Bloed, zweet en tranen heeft hen gekost… om hun doel te bereiken. Onderweg zijn ze gevallen en zijn ze weer opgestaan. Ze staan er dikwijls alleen voor. Ze motiveren zichzelf voortdurend en blijven doorgaan.

Waar anderen overmand worden door hun eenzaamheid, gaan zij door tot aan de finish. en eens ze daar zijn, stellen ze een nieuw doel voor ogen.

Eén van deze hardlopers is Davy Braekman. Renotechnics steunde Davy in zijn bovenmenselijke prestaties tijdens de recente editie van Marathon des Sables, vorige week in Peru.

Als enige Belg trotseerde hij 2 edities van Marathon des Sables in 1 jaar met als hoogtepunt een 11e plaats in Peru. Hij liep er 250 km of 6 marathons in 6 dagen.

Hiermee behoort Davy nu officieel tot de beste utralopers ter wereld.

En het wordt nog straffer. Davy gaat voor de Warmste Week van Stubru de UltraWarmathon van 100 mijl (161,8 km) in 24 uur lopen. 

Daar doen we iets mee...

Het einde van het jaar komt alweer nabij. Bij Renotechnics zijn we op de valreep nog enkele klanten hun dak aan het afwerken en zorgen we ervoor dat ze voor de feestdagen zich een warm bad kunnen nemen in hun nieuwe badkamer.

Ondertussen bereidt iedereen zich voor op de Warmste Week van het jaar: de kerstdagen.

Davy heeft met zijn topprestatie tijdens de Marathon des Sables in Peru een mooi bedrag opgehaald dat wij integraal spenderen aan een initiatief voor de Warmste Dag.

Op 25/12 organiseert Renotechnics daarmee een kerstdiner in samenwerking met het OCMW van Eeklo in onze kantoren. Een ideaal moment om alleenstaande ouderen een warm hart onder de riem te steken, dachten wij bij onszelf.

davy-braeckman-renotechnics-1
de-warmste-week-renotechnics-davy-braeckman-1

Ondernemen is hetzelfde als hardlopen

In vele opzichten is ondernemen hetzelfde als hardlopen.

Wanneer de wil om te slagen groter is dan de vrees om te falen, is je missie al voor 75% geslaagd.

Het team van Renotechnics heeft dezelfde ingesteldheid als hardlopers. We leggen de lat telkens weer hoger omdat we weten dat we aan de finish beloond worden door onze klanten.

Een “tevreden klant” is niet genoeg voor ons. Wij renoveren geen badkamers of leggen geen daken. Wij maken dromen waar, samen met onze klant.

Heb je ook plannen om je woning te renoveren? Contacteer ons voor een boeiend gesprek.