DAKRENOVATIE NODIG?

Op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw dakwerken? De dakwerkers van Renotechnics weten raad met eender welke dakrenovatie. Van kleine dakherstelling tot complete daknovaties die u fiks doen besparen op energie. Plat dak, hellend dak of groendak? Wij hebben voor elke klus een ervaren specialist in huis. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor een periodiek onderhoud van uw dak.

Met een sarking daksysteem van Isotherm wordt uw dak in slechts één fase opgebouwd en geïsoleerd. Deze isolatiepanelen zijn samengesteld uit een hoogisolerende polyurethaan kern, een 100% aluminium cachering en een geïntegreerde metalen. Dit handige daksysteem zorgt ervoor dat uw dakwerken nog sneller en efficiënter verlopen.

Betaalbaar én lichtgewicht

De kwalitatieve isolatiepanelen van Isotherm zijn vederlicht en 100% veilig, maar ook makkelijk en snel te plaatsen. Bij een renovatie is uw dakvlak dus in geen tijd terug gedicht. Dat is vooral goed voor de gezondheid van uw dak, maar ook voor uw portemonnee. Meer informatie of een gratis offerte? Neem vrijblijvend contact op met Renotechnics.

Bij de renovatie of herstelling van platte daken kiest Renotechnics voor een dubbele isolatielaag met ExtruBit dakbedekking. Dit materiaal heeft een enorme levensduur en biedt een complete bescherming tegen neerslag en temperatuurverschillen. ExtruBit is volledig onderhoudsvrij, beloopbaar en recycleerbaar.

ExtruBit combineert het beste van twee werelden: de elasticiteit van bitumen en de levensduur van kunststof. Deze unieke eigenschappen maken van ExtruBit het meest duurzame membraan ter wereld.

Renotechnics is sedert 2012 bovendien erkend “master roofer” van Master Systems EPDM voor de aanleg van platte daken.

Ook speciaal voor groendaken is er het revolutionaire waterdichtingsmembraan ExtruBit. Deze dakbedekking zorgt voor een betere thermische- en geluidsisolatie, is 100% waterdicht en gaat wel vijftig jaar mee. Het is ook bestand tegen extreem lage temperaturen en toepasbaar op alle soorten ondergronden en daktypes.

IJzersterk én betaalbaar

ExtruBit combineert het beste van twee werelden: de elasticiteit van bitumen en de levensduur van kunststof. Laat uw ExtruBit groendak plaatsen door Renotechnics en kies zo voor een duurzame, snelle en prijsgunstige oplossing. Wij realiseren uw totaalproject: van plaatsing en dichtheidscontrole tot het onderhoud achteraf.

Maximale energie-efficiëntie

De renovatie van platte daken of groendaken laat u best over aan een echte specialist. Renotechnics beschikt over alle knowhow en materiaal voor een duurzame en energie-efficiënte renovatie van uw plat dak. Kleine herstelling of totaalrenovatie? Ontvang binnen de 24 uur een gratis offerte.

Dakgoot aan vervanging toe? Wij plaatsen graag uw nieuwe dakgoot in lood, zink, koper of aluminium. U kunt ons ook inschakelen voor het herstellen van beschadigde dakgoten. Lekkende dakgoot? Een dakwerker van Renotechnics komt razendsnel bij u langs.

Kroonlijsten en corniches

Ook voor daktimmerwerken of het vervangen van kroonlijsten en corniches kunt u bij ons terecht. Gaat u voor een totaalrenovatie van uw dak? Renotechnics is gespecialiseerd energetische woningrenovaties die u fors doen besparen op energie. Meer weten over energievriendelijke dakrenovatie of totaalrenovatie? Neem vrijblijvend contact op.

Met Isotherm dakisolatie creëert u een zolderruimte waar het in elk seizoen heerlijk toeven is: fris in de zomer en warm in de winter. De uitstekende thermische prestaties van Isotherm beperken de warmteverliezen. Zo bespaart u tot 50% op uw verwarmingskosten. Isotherm isolatie maakt zo ook investeringen in koeling overbodig. Meer weten over duurzame en energie-efficiënte dakisolatie? Neem vrijblijvend contact op met Renotechnics.

Een duurzame woningrenovatie begint bij uw dak. Reken daarnaast ook op de ervaring van Renotechnics voor de complete energetische renovatie van uw woning. Het doel? Uw energieverbruik reduceren én uw comfort verhogen. Wij beheersen alle moderne woningtechnieken voor een energie-efficiënte renovatie. Van sanitair en verwarming tot ventilatie en regenwater recuperatie.

Halveer uw energiefactuur

Bij energetische woningtechnieken focussen we op drie elementen, geïnspireerd op de Trias Energetica: meer energie- en waterefficiëntie, schonere binnenlucht door ventilatie en het gebruik van duurzame materialen. Reken op Renotechnics, van ontwerp tot uitvoering en afwerking. Wilt u ook uw energiefactuur halveren? Maak een afspraak met Renotechnics voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Heeft u een vraag?

CONTACTEER ONS OM UW PROJECT TE BESPREKEN