BADKAMERRENOVATIE NODIG?

Renotechnics realiseert uw gloednieuwe designbadkamer, klassieke badkamer, moderne badkamer of cottagebadkamer. Zowel standaardoplossingen als hoogkwalitatief maatwerk.

Hedendaagse badkamerrenovaties

Renotechnics realiseert ook uw gloednieuwe badkamerrenovatie. Met extra aandacht voor afwerking, comfort en energiebesparing. Helemaal uitgevoerd volgens uw wensen en budget. Uwoude badkamer renoveren? Dat doen we oerdegelijk én snel: binnen de 14 werkdagen. Tijdens de renovatie van uw badkamer kunt u rekenen op een gratis badkamerwagentje of tijdelijke douchecabine. De werf? Die verlaten we geen dag zonder grondige schoonmaakbeurt!

Modern, tijdloos, design of landelijk?

Een badkamer renovatie brengt een hoop vragen met zich mee. Gaat u voor moderntijdloosdesignof landelijk? Kiest u ook voor de inloopdouche of snufjes waar u al jaren van droomt? En hoe kunt u het meest efficiënt besparen op energie? Geen stress. Samen gaan we op zoek naar ideale oplossing voor uw ruimte, smaak en budget. Een gratis offerte? Die ontvangt u binnen de 24 uur.

De badkamer waar u stiekem al jaren van droomt? Die ligt nu meer dan ooit binnen handbereik. Kies voor een totaalrenovatie van uw badkamer en beleef er nog decennia plezier aan met het hele gezin. Renotechnics is uw garantie op een hedendaags, duurzaam en energie-efficiënt resultaat.

Grensverleggende service

Renotechnics gaat voor een kwalitatieve en klantgerichte service die het peloton ver overstijgt. En dus denken we ook aan uw persoonlijk comfort. Tijdens uw badkamerrenovatie voorzien we voor u en uw gezin bijvoorbeeld een gratis badkamerwagentje of tijdelijke douchecabine.

Een badkamer inrichten is niet zomaar wat meubelen kopen. U wilt een badkamerinrichting die helemaal afgestemd is op uw persoonlijke smaak. Laat uw creativiteit dus de vrije loop. Vleugje inspiratie nodig voor uw nieuwe badkamerinrichting? Bel ons op voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Wie duurzaam en energiezuinig renoveert, denkt aan de toekomst. Daarom is Renotechnics ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties voor senioren en andersvaliden. Bij deze barrièrevrije badkamers gaan we steeds voor maximale veiligheid én zelfstandigheid van de gebruiker.

Barrièrevrije badkamers

Wilt u uw oude dag graag thuis beleven in alle rust en comfort? Kies tijdig voor een badkamerrenovatie die niets aan het toeval overlaat. Ook een make-over van uw huidige badkamer is mogelijk. Aan andersvaliden leveren wij alle nodige documenten omtrent de overheidssubsidies voor barrièrevrije badkamers.

Meer informatie over onze barrièrevrije badkamers vind je hier.

Heeft u een vraag?

CONTACTEER ONS OM UW PROJECT TE BESPREKEN