Inrichten van een barrièrevrije badkamer

Meer en meer krijgen wij de vraag van mensen met beperkingen of ouderen die hun woning niet willen ruilen voor een kamer in een zorgcentrum, om hun badkamer of een andere ruimte in hun woning om te vormen tot een barrièrevrije badkamer.

Onze missie: Wonen zonder drempels

Mensen komen bij ons met vragen over de verbouwing van hun woning zodat deze perfect is aangepast aan hun leefomstandigheden. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om hen in elk aspect voor, tijdens en na de verbouwingen te ontzorgen. Niet voor niets heten we dit ‘Wonen zonder drempels’. We maken er een punt van om onze klanten te ontzorgen van A tot Z.

Proficiat voor de wonderboys van Renotechnics

Deze mensen wilden in hun woning op het gelijkvloers een barrièrevrije badkamer laten installeren. Aangezien we geen bestaande ruimte in de woning konden omtoveren tot een badkamer, werd in overleg gekozen om een deel van de garage in te richten als badkamer. De getuigenis van deze mensen spreekt boekdelen.

Reeds van bij het eerste contact met jullie team waren we overtuigd van jullie deskundigheid en gedrevenheid. Tijdens de werken waren we op reis naar Tenerife om onze zoon te bezoeken. Tijdens de werken kregen we regelmatig foto’s toegestuurd per mail om onze werken te kunnen volgen. De communicatie liep vlekkeloos en de oplevering was perfect zoals gepland. Wij kunnen niet anders of de wonderboys van Renotechnics proficiat wensen. Knap werk mannen!

 

Ergonomie door Griet Castelain – Blijf actief wonen