Wie zijn wij?

Renotechnics is gespecialiseerd in totaalrenovaties. In het segment van de badkamerrenovaties realiseren wij de droom van onze klant: het ontwerpen en plaatsen van een perfect afgewerkte badkamer voor het leven.

Om ons team op korte termijn te versterken, zijn wij op zoek naar gepassioneerde stielmannen of -vrouwen die willen meewerken aan projecten rond badkamerrenovatie.

(Junior) projectleider – Badkamers

Wie ben je?

Je bent een gemotiveerde stielman of -vrouw met een stevige dosis technische interesse en inzicht. Je beschikt over een grondige kennis van sanitair en centrale verwarming. Je hebt minstens 5 jaren ervaring als installateur van sanitaire installaties, bij voorkeur bij particulieren. Je bent klantgericht en flexibel. Je bent stipt en nauwkeurig en je bent bereid om je team aan te sturen op de werf.

Wat doe je?

Als projectleider van sanitair sta je, samen met je collega’s op de werf, in voor het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties volgens plan in woningen en appartementen. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert kranen, gasboilers, zonneboilers  en andere toestellen voor waterverwarming. Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair. Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen. Als teamverantwoordelijke begeleid je eveneens je collega’s op de werf bij de correcte uitvoering van hun taken. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende job in een dynamisch team
  • Contract van onbepaalde duur
  • Onmiddellijke indiensttreding
  • Begeleiding door de zaakvoerder
  • Correcte verloning en aanvullende voordelen
  • Aangename werksfeer

Interesse?

Bezorg jouw CV aan Dhr Mario Van Vooren op info@renotechnics.be. We nemen spoedig contact op.

Heeft u een vraag?

CONTACTEER ONS OM UW PROJECT TE BESPREKEN