Wie zijn wij?

Renotechnics is gespecialiseerd in totaalrenovaties. In het segment van de badkamerrenovaties realiseren wij de droom van onze klant: het ontwerpen en plaatsen van een perfect afgewerkte badkamer voor het leven.

Om ons team op korte termijn te versterken, zijn wij op zoek naar gepassioneerde stielmannen of -vrouwen die willen meewerken aan projecten rond badkamerrenovatie.

Installateur sanitaur (Badkamers)

Wie ben je?

Je bent een gemotiveerde stielman of -vrouw met een technische interesse en inzicht. Je beschikt over een grondige kennis van sanitair en centrale verwarming. Je bent klantgericht, flexibel. Je bent stipt en nauwkeurig en weet van aanpakken.

Wat doe je?

Als installateur van sanitair sta je in voor het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties volgens plan in woningen en appartementen. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert kranen, gasboilers, en andere toestellen voor waterverwarming. Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair. Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen. Je wordt hierin begeleid door een ploegbaas.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende job in een dynamisch team
  • Contract van onbepaalde duur
  • Onmiddellijke indiensttreding
  • Begeleiding op de werven door een ploegbaas
  • Correcte verloning en aanvullende voordelen
  • Aangename werksfeer

Interesse?

Bezorg jouw CV aan Dhr Mario Van Vooren op info@renotechnics.be. We nemen spoedig contact op.

Heeft u een vraag?

CONTACTEER ONS OM UW PROJECT TE BESPREKEN