Renotechnics bouwt een garage om tot barrièrevrije badkamer

Proficiat voor de wonderboys van Renotechnics

Deze mensen wilden in hun woning op het gelijkvloers een barrièrevrije badkamer laten installeren. Aangezien we geen bestaande ruimte in de woning konden omtoveren tot een badkamer, werd in overleg gekozen om een deel van de garage in te richten als badkamer. De getuigenis van deze mensen spreekt boekdelen.

Reeds van bij het eerste contact met jullie team waren we overtuigd van jullie deskundigheid en gedrevenheid. Tijdens de werken waren we op reis naar Tenerife om onze zoon te bezoeken. Tijdens de werken kregen we regelmatig foto’s toegestuurd per mail om onze werken te kunnen volgen. De communicatie liep vlekkeloos en de oplevering was perfect zoals gepland. Wij kunnen niet anders of de wonderboys van Renotechnics proficiat wensen. Knap werk mannen!

Ergonomie door Griet Castelain – Blijf actief wonen

Onze missie: Wonen zonder drempels

Mensen komen bij ons met vragen over de verbouwing van hun woning zodat deze perfect is aangepast aan hun leefomstandigheden. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om hen in elk aspect voor, tijdens en na de verbouwingen te ontzorgen. Niet voor niets heten we dit ‘Wonen zonder drempels’. We maken er een punt van om onze klanten te ontzorgen van A tot Z.

Heeft u ook vragen over de inrichting van uw badkamer? Neem contact op om uw project te bespreken. Wij maken er graag werk van.

Vragen over de inrichting van uw barrièrevrije badkamer? Bezoek ons op de Kangoeroebeurs op 17 en 18 maart. Wij zijn aanwezig op STAND 25.

Meer informatie