Op Batibouw kon je er niet naast kijken: domotica en digitalisering van wooncomfort zit stevig in de lift. Verschillende fabrikanten komen met een nieuwe productlijn op de markt om nog beter in te spelen op de trends van ‘digitaal wonen’.

Douche oplossingen

Zo heeft o.a. Grohe van een eenvoudige renovatie van je douche tot een volledig geïntegreerde hydrotherapie-douche, het Grohe Digital assortiment ontwikkeld. Het draadloze digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling staan draadloos in verbinding met een thermostatisch mengsysteem voor een nauwkeurig temperatuurbeheer, meer douchegemak en nog meer vrijheid inzake het ontwerp.

Laat je douche opwarmen

Het licht op het digitale besturingsapparaat gaat aan en uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Je weet dus precies wanneer je douche klaar is.

Pauzeren 

Als je je haar wilt wassen of een bodyscrub wilt gebruiken, druk je gewoon op de ‘pauze’-knop en het systeem onthoudt de huidige instellingen. Druk nogmaals op de knop zodat het water weer gaat stromen met precies dezelfde temperatuur en waterstroom.

De perfecte temperatuur

Een digitale thermostatische mengkraan met de GROHE TurboStat® technologie zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft de hele tijd dat je doucht.

Oplossingen voor je bad

Van een vrijstaande badkraan tot geïntegreerde oplossingen met een handdouche, baduitloop en badvuller, het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling brengen je badkamer naar een hoger niveau op het gebied van luxe en badgenot. De functie van automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau. Bij grote badkuipen kan je gebruik maken van zowel een badkraan als een badvuller. De digitale omstelling zorgt ervoor dat je beide kranen tegelijkertijd aan kunt zetten zodat het bad sneller volloopt.

De perfecte temperatuur

Een digitale thermostaatkraan en de GROHE TurboStat® technologie, reageert de thermostaat onmiddellijk op veranderingen in de warm- en koudwatertoevoer. Hierdoor blijft de temperatuur constant gedurende de hele tijd dat je doucht. De functie van automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau.

Vul het bad twee keer zo snel

Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller. De digitale omstelling zorgt ervoor dat je beide kranen tegelijkertijd aan kunt zetten zodat het bad sneller volloopt.

Bewaar je voorkeursinstellingen

Ervaar comfort zoals nooit tevoren. Gebruik de geheugenfunctie om je persoonlijke watertemperatuur en -stroom op te slaan.

Op zoek naar meer inspiratie? Download onze stijlgids