Ontdek de badkamerstijl die het best bij jou past

Maak van je badkamer de gezelligste plek in huis. Een heerlijk warm bad of een warme regendouche? Dat is puur genieten. De badkamer van je dromen realiseren vergt een goede voorbereiding. Neem eerst de tijd om wegwijs te geraken in de onuitputtelijke inspiratie voor de gepaste badkamerstijl. Onze moodboards helpen je op weg.

City-classic-20City Classic

De tijd van paard en kar ontmoet de 21e eeuw. De perfecte stijl voor renovatie van een badkamer in een meesterwoning, burgerwoning of herenhuis in de stad. Kleurrijke patroontegels uit grootmoeders tijd worden gecombineerd met de meest moderne badkamer technieken.

Urban Moose

Houten vloeren, neutrale kleuren en veel lichtinval.  Genieten in een badkamer met Scandinavische invloeden is genieten van topkwaliteit terwijl we de natuur omarmen. Wie kiest voor Urban Moose kiest voor jarenlang badkamer plezier.

fusion-12

Fusion

Wie fusion zegt, denkt spontaan aan muziek. Blues rock, Jazz rock of Hiphouse. Fusion is een combinatie van tijdloze stijlen. Deze combinatie van stijlen trekken we door in deze badkamer. Donkere kleuren zorgen voor een warme sfeer. Klassieke en moderne elementen ontmoeten elkaar.

Minimal Design

In Japan is weglaten een kunst wanneer het op de inrichting van een interieur aankomt. Deze visie trekken we door in Minimal Design. Dit is dé badkamer voor wie ruimte wil creëren er ervan wil genieten. Functioneel in al zijn aspecten.

minimal-design-2One size fits all

Ook in een kleine ruimte realiseren we jouw badkamer droom. Onze size fits all. Deze badkamer wordt je grotere douche. Vanuit vernieuwende douche concepten realiseren we een unieke badkamer ervaring die van elke vierkante centimeter puur wellness genot maakt.

Zin om ons te leren kennen? Het team van ikwileenbadkamer.be maakt elke dag een droom waar. We zijn een ervaren team met een duidelijke missie:

Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken. We laten werkelijk niks aan het toeval over. Ervaar zelf hoe we jou kunnen helpen.

Contacteer één van onze adviseurs voor meer informatie over onze unieke aanpak.

Op zoek naar meer inspiratie? Download onze stijlgids